Is het jouw droom om ooit je eigen boek uit te geven?

Dan wil je niet zomaar een boek schrijven wat mensen willen lezen. Je wilt een boek schrijven wat mensen willen lezen én wat ze echt raakt, wat een impact maakt.

Ik geloof erin dat ook jouw boek dat kan doen; impact maken. Boeken kunnen levens veranderen. Of dat nu met een goed verhaal is, een kookboek of een zelfhulpboek. Ieder boek kan een verschil maken in het leven van een ander.

Ben je er klaar voor om de stap te zetten en echt voor JOUW boek te gaan? Dan doe ik dat ook!

En jij?

 

Wil jij jouw eigen boek schrijven en uitgeven? Heb je een geweldig idee wat de wereld in geslingerd mag worden in boekvorm? I feel you! 

Boeken kunnen zo veel impact maken, ze kunnen levens veranderen. Een boek is echt iets bijzonders.

Alleen het schrijfproces, het uitgeven van jouw boek én het vervolgens verkopen van je boek is misschien volledig nieuw voor je. Of misschien ben je bang dat je je boek niet verkocht krijgt wanneer het er eenmaal is?

Geen zorgen – ik ondersteun je hier met veel liefde en plezier bij. Ik heb inmiddels 7 boeken geschreven en zelf gepubliceerd en in totaal meer dan 18.000 exemplaren verkocht. Met mijn kennis en ervaring gids ik je door het complete proces van idee tot boek, totdat jij jouw boek in handen hebt én daarna.

Tijdens mijn traject help ik je niet alleen bij het schrijven van je boek, maar deel ik mijn kennis over het uitgeven met je én stellen we een authentieke marketing strategie op om je boek te verkopen. Ik sta volledig achter je en help je de overbrugging te maken tussen jouw authentieke verhaal en het maken van impact op je lezer.

Jouw verhaal kan levens veranderen.

Dit zou je heel graag willen…

 • Jouw verhaal op papier zetten in de vorm van een boek
 • Levens veranderen met jouw boodschap
 • Meer bekendheid krijgen aan de hand van jouw eigen boek, als marketingtool
 • Je eigen, gedrukte boek in handen hebben

Ik snap je helemaal! Een boek schrijven is iets magisch. Een prachtig proces waarbij je heel veel leert over jezelf en je onderneming. Het helpt je om je boodschap glashelder te krijgen én deze op een zo effectief mogelijke manier naar buiten te brengen.

Alleen… Zo’n boek schrijven, dat is best wel een groot iets. Het is spannend, ligt (ver) buiten je comfort zone en kan gepaard gaan met veel obstakels en weerstand. En wanneer je het eenmaal geschreven hebt, hoe geef je zo’n boek dan uit en hoe zorg je dat het verkocht wordt?

Daar help ik je bij.

Dit leer je in het traject

Wanneer jij besluit om volledig voor jouw boek te gaan, doe ik dat ook. Een boek schrijven en uitgeven is een geweldig proces wat veel energie vereist en het is heel waardevol om daar samen in te investeren. Kortom; ik ga ook volledig voor JOUW boek!

 

 • Jouw boek krijgt de vorm die het verdient. Waar het nu nog een idee is of misschien een verzameling van losse stukjes tekst, maken we er samen één goed samenhangend geheel van. Een geheel wat klopt.
 • Je krijgt het vertrouwen en de steun die je nodig hebt om dit proces aan te gaan.
 • Een schrijfplan maken wat bij jou past – zonder writers block.
 • Authentieke marketing strategie, om ervoor te zorgen dat jouw boek goed verkocht gaat worden.
 • Inzicht in het uitgeven van je boek, zodat het niet als ‘gedoe’ voelt.
 • Haarscherpe visie voor je boek en alles wat daarmee samen hangt. Passend bij jou als persoon.

Een boek schrijven en uitgeven is makkelijker dan je denkt, je moet het alleen wel gaan doen. En vervolgens keer op keer door de weerstand heen stappen die op je pad kan komen. Omgaan met negatieve stemmetjes en in contact blijven met je authentieke zelf, het deel van jou wat jouw boodschap het allerbeste kan vertellen.

Het begint allemaal met het zetten van die ene, eerste stap.

Ben jij er klaar voor om een écht boek te schrijven en uit te geven? Neem dan contact met me op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Hoe het schrijftraject werkt

 1. Na aanmelding neem ik contact met je op om te bespreken of het traject iets voor jou is. We plannen daarvoor een telefonische afspraak van ongeveer een half uur.
 2. Hebben we een match? Dan gaan we officieel van start.
 3. Het traject bestaat uit 6 sessies van 60 minuten coaching, via Zoom.
 4. In de eerste sessie stellen we samen een schrijfplan op en vormen we een duidelijke visie voor jouw boek, zodat je meteen aan de slag kunt.
 5. Je leert alle ins en outs over het publiceren van je boek, in eigen beheer of via mijn uitgeverij Peak.
 6. In de loop van het traject bespreken we de marketing strategie van jouw boek. Hoe jij jouw boek op een authentieke manier onder de aandacht kunt brengen bij je lezers én hoe je het kunt verkopen.
 7. Tussen de sessies door hebben we mailcontact waar nodig. Ik sta volledig tot je beschikking bij vragen.
 8. De looptijd van het traject is 3-9 maanden.
 9. De investering voor het schrijftraject is eenmalig €1990,- exclusief BTW.

Veel gestelde vragen

 • Kan ik echt over 3-9 maanden mijn eigen boek in handen hebben?
  Ja, dat kan zeker! Tenminste, in 3 maanden kun je je boek hebben geschreven, de tijd die vormgeving en drukwerk kost komt er dan nog bij. Iedereen heeft een ander tempo en je hoeft niet fulltime aan je boek te werken, maar dit tijdsbestek is zeker haalbaar.
 • Controleer je ook de spelling van mijn boek? 
  Nee, maar ik leer je wel hoe je dit op een efficiënte manier kunt doen. Daarnaast lees ik jouw boek volledig en zal ik alle op- en aanmerkingen die ik tegen kom aan je doorgeven (waaronder ook spelling).
 • En hoe zit het met de vormgeving en drukkosten?
  Dat zit niet bij het traject inbegrepen. Wel kan ik je in contact brengen met een betrouwbare vormgever en drukker.
 • Hoe weet ik of mensen op mijn boek zitten te wachten?
  Door in de kracht van jouw verhaal te geloven (want krachtig is het zeker!), maar ook door dit te testen onder mensen die je kent of die jou al een tijdje volgen.
 • Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het schrijven van een boek?
  Afhankelijk van je schrijfsnelheid kun je met 3-4 uur effectief schrijven per week al heel ver komen.
 • Moet ik eerst een uitgever hebben of kan ik mijn boek zelf uitgeven?
  Je hoeft geen uitgever te hebben om een boek uit te geven. Je kunt je boek in eigen beheer uitgeven, dat is makkelijker dan je denkt. In overleg kan je boek ook uitgegeven worden onder de naam van mijn uitgeverij; Peak.

Ben je er klaar voor om jouw boek te gaan schrijven en uitgeven?

Plan dan hier je kennismakingsgesprek in.

Ik kijk er enorm naar uit om jouw verhaal te horen en met je mee te denken om dit om te toveren tot een geweldig boek. Hopelijk mag ik binnenkort kennis met je maken!

Ik kijk er naar uit!

Liefs,
Marinka

Aanbevelingen

Marinka heeft mij advies en coaching gegeven tijdens het gehele traject van mijn boek Biohacking. Het heeft mij uren en euro’s gescheeld omdat zij zelf al veel ervaring had met het uitgeven van boeken. Zowel in het inhoudelijke schrijfproces heb ik veel aan haar begeleiding gehad, als ook in meer logistieke en operationele onderdelen van een boek uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan waar je het boek wil laten drukken, hoeveel exemplaren, met welke specificaties en op welke manier je de distributie en de geldstromen wilt inrichten. Zoveel om over na te denken en daarom was Marinka haar advies heel erg waardevol voor me.
Peter Joosten

Biohacker

Voor mijn onderneming Love FitFood wist ik zeker dat er een boek moest komen; dat hoorde er gewoon bij! Er waren echter zo veel opties; waar laat je je boek drukken, wat is een handig formaat, waarop kun je kosten besparen en waarop juist niet. Hoe zorg je dat je boek bij Bol.com komt te liggen, enzovoorts. Met de hulp van Marinka kon ik niet alleen goed overwogen keuzes maken over het gehele proces van uitgeven, maar met behulp van haar inzichten om het boek te lanceren werden er ook meteen een heleboel exemplaren verkocht.
Sjanett de Geus

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close